IL GOLFO DI NAPOLI

ITA - ESP - CAT - ENG


ESPECIALITZAT EN CUINA DE MAR


IL GOLFO DI NAPOLI

El Restaurante

"El Golfo di Napoli" és la pizzeria i restaurant italià situat al Carrer Lleida, 38 a Barcelona. El Golfo di Napoli, inaugurat el 1997, ja és un dels establiments més antics de Barcelona. A més de la seva llarga història, pot presumir de ser el primer restaurant napolità de la ciutat especialitzat en cuina marinera.


Entre les especialitats del nostre restaurant es troben els nostres exquisits plats de pasta amb fruita de mar, el peix fresc, així com els plats típics napolitans fets amb ingredients que ens arriben directament de Nàpols, com la famosa "mozzarella di bufala".


Com no podria ser d'altra manera, el nostre restaurant també ofereix pizzes en el veritable estil napolità, cuites al "forn de llenya", com mana la tradició centenària de la pizza napolitana.


A més, el restaurant ofereix una llarga i sempre variada gamma de postres napolitans i italians fets a casa com el "tiramisù" o la "pastiera", entre molts altres.LA NOSTRA HISTÒRIA


El restaurant "Il Golfo di Napoli" va ser fundat pel xef Giovanni de Cicco i per Vincenzo Crispo al novembre de 1997, convertint-lo en un dels restaurants italians més antics de tota Barcelona. Tot va començar a l'estiu de 1996 quan Giovanni va decidir deixar la seva ciutat, Nàpols, per passar un estiu treballant a les cuines de diversos restaurants italians a Barcelona.


Al final, el que havia començat com un estiu es va convertir en més d'un any i mig. Durant aquest període, l'experiència de Giovanni com a cuiner va ser àmpliament provada, el que li va donar la motivació per decidir obrir un restaurant propi, juntament amb el seu cunyat Vincenzo. Aquesta decisió també va sorgir d'una convicció: a Barcelona, tot i que hi havia molts restaurants italians i napolitans, no hi havia cap restaurant que realment ofereixés el millor de la tradició marinera de la cuina napolitana.


És amb aquesta idea que els dos napolitans van obrir "Il Golfo di Napoli", amb l'objectiu de convertir-se en el millor restaurant napolità de Barcelona, especialitzant-se en peix, fruita de mar i, òbviament, pizza. Al 2017 es va fer una ampliació del local i tot va ser completament renovat.

Més de 30 anys portant el sabor italià a Barcelona.

Gaudeix de les nostres delicioses pizzes en la comoditat de la teva llar.

Des de IL GOLFO DI NAPOLI BARCELONA t'oferim la millor selecció de pizzes plenes de sabor italià. Truca ara i gaudeix d'una experiència gastronòmica única a casa teva!

Autèntica pizza napolitana IL GOLFO DI NAPOLI

IL GOLFO DI NAPOLI és una pizzeria i restaurant amb més de 20 anys de tradició a Barcelona. La nostra missió és portar la veritable gastronomia napolitana a les teves mans, superant les expectatives i creant experiències úniques. El nostre objectiu és ser reconeguts com el punt de referència per a les pizzes napolitanes de qualitat, oferint un servei excepcional als nostres clients.

TESTIMONIS

Experiències

IL GOLFO DI NAPOLI BARCELONA

IL GOLFO DI NAPOLI és una pizzeria i restaurant amb més de 20 anys de tradició a Barcelona. La nostra missió és portar la veritable gastronomia napolitana a les teves mans, superant les expectatives i creant experiències úniques. El nostre objectiu és ser reconeguts com el punt de referència per a les pizzes napolitanes de qualitat, oferint un servei excepcional als nostres clients.


María Sánchez

Sempre opto per portar via, la pizza arriva calda e deliziosa. Raccomando la base sottile e croccante. La salsa è perfetta!

Pedro Martínez

Cada vegada que menjo al restaurant, em transporto a Itàlia. Excel·lent atmosfera, atenció excel·lent i un menú variat. Per repetir!

Laura Gómez

CONTACTES

Reserva una taula

Reserva una taula amb

WhatsApp

IL GOLFO DI NAPOLI

CONTACTES

Orari

Lunes
Cerrado
Martes - Sábado
13:00 - 00:00
Domingo
13:00 - 16:00

CUINA TANCADA DE LES 16.00 A LES 20.00